divendres, 5 de juliol del 2013

EL DR. JOSEP GUARDIET SERÀ BEATIFICAT EL 13 D'OCTUBRE A TARRAGONA

L'Església reconeix el martiri d'un rector excepcional

Aquest matí el Cardenal Angelo Amato, Prefecte de la Congregació per a les Causes dels Sants ha tingut audiència amb el Sant Pare Francesc. En el transcurs de la mateixa, el Papa ha aprovat la promulgació del decret de martiri del Dr. Josep Guardiet Pujol.

Així ho publica l'agència oficial de notícies del Vaticà:

Ciudad del Vaticano, 5 julio 2013 (VIS).-El Santo Padre ha recibido esta mañana en audiencia al cardenal Angelo Amato, S.D.B., prefecto de la Congregación para las Causas de los Santos. En el transcurso de la misma, el Papa ha autorizado a la Congregación a promulgar los siguientes decretos concernientes a: (...)


MARTIRIO
-Siervo de Dios José Guardiet y Pujol, español, sacerdote diocesano; nacido en 1879 asesinado por odio a la fe en España il 3 agosto 1936; LLEGIR MÉS...

Així doncs, el Dr. Guardiet s'unirà al grup dels que seran beatificats a Tarragona el diumenge 13 d'octubre de 2013. És la darrera de 33 Causes de la persecució religiosa a Espanya d'aquest grup de màrtirs. DONEM-NE GRÀCIES A DÉU!

Us anirem informant de totes les bones noves referides a la Beatificació. Dr. Josep Guardiet Pujol, pregueu per nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada